Rugăm sa activaţi JavaScript.
Cum fac asta?
  • Русский
  • Română
  • English

Întrebări frecvente

* Prestaţi servicii de transport?

    Livrarea detaliilor cu transportul Lusmecon SA se efectuează în cazul în care montarea acestora va fi efectuată de către specialiştii noştri. În cazul în care comanda nu a inclus instalarea confecţiilor, clientul va asigura transportarea acestora sau, după caz, va solicita livrarea cu transportul SA Lusmecon contra plată.

 

        

* Cum să fac comanda fară instalare?

    Pentru a plasa comanda este necesar să vă prezentaţi la oficiul nostru de pe str. Uzinelor 205/1, showroom, etajul 1.
    Trebuie să aveţi cu Dvs. dimensiunile exacte ale detaliilor pe care doriţi să le confecţionaţi (lungimea, lăţimea şi grosimea fiecărui detaliu), schiţa sau proiectul.
    Din mostrele prezentate la expoziţia noastră, veţi selecta materialul din care va fi executată comanda şi modelul de prelucrare a laturilor.
    După precizarea tuturor detaliilor, veţi primi un deviz de cheltuieli spre aprobare.
    In cazul confirmării devizului, veţi prezenta un avans în mărime de 50% din suma totală, pentru a lansa comanda în producere.

Cum să iau corect dimensiunile?

    În cazul în care detaliile sunt de formă regulată (pătrat , dreptunghi) este suficient să măsuraţi lungimea şi lăţimea fiecărui detaliu.
    În cazul în care detaliile sunt de formă iregulată sau curbilinii, cel mai sigur mod este de a scoate lecala care repetă în exactitate forma detaliului dorit. 
    Ulterior, noi vom plasa lecala Dvs. pe lastra de piatră şi vom tăia forma în exactitate.
    În cazul în care doriţi ca detaliile sa fie montate de specialiştii noştri, maeştrii noştri în lucrările de montare vor ieşi la faţa locului pentru a efectua măsurările exacte şi pentru a confecţiona lecalele.

* Efectuaţi lucrări de montare?

    SA Lusmecon prestează servicii de montare a confecţiilor din piatră naturală produse la întreprinderea noastră. În acest caz specialiştii noştri se vor prezenta la faţa locului pentru a efectua măsurările exacte.